Vi hjälper dig med badrumsrenovering

Drömmer du om att renovera ditt badrum? Behöver du något nytt, eller behöver du kanske ett större badrum? Då kan vi hjälpa dig att göra detta till verklighet. Vi har utfört badrumsrenoveringar under många år och har många nöjda kunder de senaste åren. Våra anställda är kunniga hantverkare som har en bred kunskap och kompetens inom branschen. Det betyder att när du anställer oss sköter vi hela badrumsrenoveringen.

Vi tar oss an alla sorters projekt; från mindre där du vill fräscha upp badrummet, till att slå ner väggar och bygga ut ett nuvarande badrum för att familjen har utökats. Oavsett storleken på projektet kan vi hjälpa dig. Med fokus på kunden, kvaliteten och prisvärda tjänster är vi det självklara valet för dig som vill renovera ditt badrum till en hög standard. Ring oss gärna för att få veta mer om och hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Med fokus på våra kunder och en hög kvalitet 

Våra anställda är yrkesskickliga, nytänkande och lyhörda – vi lyssnar alltid på dig och dina tankar kring din badrumsrenovering. Vårt mål är enkelt, vi vill att du ska vara nöjd med ditt badrum och våra tjänster. Kvaliteten är viktig för oss, och vi sätter höga krav på oss själva. För alla våra tjänster erbjuder vi en kundgaranti, och vi lämnar aldrig ett arbete om du inte är helt nöjd. 

ROT-avdraget gäller för badrumsrenovering 

När du först kontaktar oss kommer vi tillsammans att diskutera ditt behov av våra tjänster och vad dina visioner är kring badrumsrenoveringen. Efter detta kommer vi att besöka ditt hem för att göra en planering kring projektet. När vi har all information som vi behöver kommer vi att sammanställa en kostnadsfri offert. Om du är nöjd med vår offert är det dags att börja planera projektet. Vi följer självklart alltid den tidsplan som vi har satt. 

För våra tjänster gäller även ROT-avdraget, vilket innebär att du får ett skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden. Vi inkluderar självklart detta i din slutgiltiga faktura och sköter allt arbete åt dig.