Om oss

Vi är en byggfirma med många års erfarenhet vilket har gjort oss till riktigt skickliga hantverkare inom flera olika områden. Därför kan vi förutom badrumsrenovering även utföra andra bygg- och renoveringsarbeten som exempelvis kök, tvättstuga, tillbyggnad, totalrenovering av fastigheter och lägenheter. Inom vår byggfirma har vi all den specialkompetens och de certifierade hantverkare som krävs för badrum och kan erbjuda totalentreprenad. Detta innebär att vi kan ansvara för hela renoveringen vilket blir både smidigt och tryggt för er. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Många nöjda kunder i hela Storstockholm

Genom åren har vi utfört uppdrag runt om i hela Stockholm, men även i kranskommuner och närliggande områden som Järfälla, Bromma, Nacka, Lidingö, Norrtälje och Södertälje. Mestadels utför vi totalentreprenader åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag, men vi åtar oss gärna även mindre uppdrag. För oss är varje kund viktig och vi värnar om våra kundrelationer. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda men vi har även stor yrkesstolthet och säkerställer alltid att det arbete vi utför håller hög kvalitet. Ett väl utfört arbete enligt gällande branschregler höjer värdet på bostaden. 

Vi skräddarsyr ert badrum efter era behov

Vi levererar alltid en helhetslösning till våra kunder inom utsatt tid. Detta för att ni ska känna er trygga under hela bygget, från start till slut. Tillsammans planerar vi det som ni vill ha gjort och skräddarsyr ert badrum, kök, utbyggnad etc. efter era behov. Allt till ett fast pris där arbete, material, avfallshantering och annat ingår. Inga otrevliga överraskningar. Vi håller vad vi lovar.