Våra tjänster

Vi är en byggfirma specialiserad på badrumsrenovering med totalentreprenad. Men vi gör även andra bygg- och renoveringsuppdrag som exempelvis kök, tvättstuga, tillbyggnad, och totalrenovering av fastigheter och lägenheter. Inom vår byggfirma har vi riktigt skickliga hantverkare inom flera olika områden, som plattsättare, målare, snickare, VVS-tekniker, elektriker med flera. Det är tack vare detta vi kan ansvara för hela er renovering. Det gör att ni både spar tid och pengar.

Vi kan även hjälpa er med planering och materialval

Våra hantverkare har många års erfarenhet och är specialiserade på badrumsrenovering. Ett badrum renoverar man inte så ofta och det är många beslut som måste tas och vi vet att det inte alltid är så lätt. För att underlätta för er kan vi tillsammans ta fram en design som känns bra och fungerar för er. Vi tittar på olika material, färger och former men går även igenom planeringen. 

Kanske vill ni passa på att byta plats på toalett och tvättställ? Eller även ge plats för förvaring? Vi hjälper er att skräddarsy ert badrum efter era behov. Välkommen att kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök med efterföljande offert.

Totalentreprenad med byggmaterial av högsta kvalitet 

Hos oss får ni hjälp med allt inom bygg genom totalentreprenad. Vi åtar oss gärna arbeten som exempelvis fasadarbeten, ombyggnation, golvläggning, renovering av kök eller hela hus och lägenheter. Våra hantverkare har alla behörigheter och certifikat som krävs. Vid våra byggprojekt använder vi material av högsta kvalitet och vi lämnar alltid garanti på de arbeten vi utför.